Tilaa karttajuliste, täydellinen joululahjaksi, aloita jo nyt!
 

Mapify by Artiks

Tee yhteistyötä Artiksin kanssa!

Tahdotko kasvattaa tulojasi ja saada samalla eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia Artiksilta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

Olemme yhdessä Tradedoublerin kanssa kehittäneet kumppaniohjelman, jonka avulla markkinoijat voivat tukea myyntiämme kilpailukykyisiä palkkioita vastaan.

julisteet

Miten se siis toimii?

  1. 1. Rekisteröityminen: Ensin sinun tarvitsee rekisteröityä Tradedoubler-palveluun ja kertoa, millainen myynninedistäjä olet.
  2. 2. Lisää myyntiä: Nyt tehtävänäsi on ohjata liikennettä ja varmistaa, että kävijät päättävät napsauttaa linkkiä ja sitten suorittaa oston.
  3. 3. Maksu: Kun olet myynyt vähintään 47 eurolla, saat summasta provisiopalkkion, joka sitten siirretään tilillesi.

Miksi meidän kumppaniohjelmamme?

Kansainvälinen läsnäolo
Artiks ei ole aktiivinen vain Suomessa, vaan myymme julisteita myös Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tanskassa, Alankomaissa, Irlannissa ja Sveitsissä. Siksi sinulla on hyvät mahdollisuudet kasvattaa myyntiä riippumatta siitä, mistä maasta kävijäsi tulevat.

Jopa 30 % palkkio
Tarjoamme runsaan 30 % provisiopalkkion bruttohinnasta kumppaneillemme. Tämä tarkoittaa, että voit päästä nopeasti alkuun ja saada merkittäviä voittoja riippumatta myyntihinnasta.

30 päivän evästeikkuna
Kun olet saanut kävijän napsauttamaan linkkiä, tämän selaimeen tallennetaan eväste 30 päivän ajaksi. Tämä tarkoittaa, että jos kävijä napsauttaa linkkiä ja sulkee ikkunan suorittamatta ostoa, mutta päättää tehdä oston 29 päivää myöhemmin, se lasketaan myynniksi. Voit lukea lisää seurannan takana olevasta tekniikasta Tradedoublerin sivuilta.