Tilaa karttajuliste, täydellinen joululahjaksi, aloita jo nyt!
 

Luo oma karttajuliste

Oletko matkalla kohti erityistä kohdetta, kävitkö suosikkiravintolassasi tai asutko unelmiesi kaupungissa? Kuvittele työkalu, jonka avulla voisit rajata suosikkikohteesi upeaan julisteeseen seinällesi kiinnitettäväksi. Odotas, sellainen on jo olemassa – nimittäin Mapify. Siirry suoraan Mapify sovellukseen: https://artiksdesign.fi/artiks-mapify

Kaupunki karttajulisteet:

Miksi Mapify?

Mapify-julisteideat

Matkustelu on käynyt yhä helpommaksi ihmisille maailman joka kolkassa, joten ei ole ihmekään, että useimmat meistä ovat jo löytäneet kaupungin, joka vei sydämemme. Mapify on tunnelmallinen tapa rajata ja kehystää lempikaupunkisi tai -sijaintisi. 

 Voit kehystää erityiset pariskuntahetkenne pysyväksi muistoksi luomalla karttajulisteen paikasta, jossa tapasitte, menitte kihloihin tai jossa muutitte saman katon alle.Kartoita kotikaupunkisi, synnyinpaikkasi, lempimaisemasi, esikoisteoksesi kirjoituspaikka tai se sijainti, jossa koit elämää mullistavan valaistumisen.

Viimeistele teoksesi kehystämällä se upeasti täydentävällä valkoisella, kultaisella, puisella tai mustalla kehyksellä. Suunnittele karttajulisteiden sarja, jotka ikuistavat erityisiä kohteita ja luo upean nerokas seinätaidekokoelma kotisi keskeisimmällä paikalla sijaitsevalle seinälle. Karttajuliste on erinomainen lahjaidea ystävälle, rakkaalle tai itsellesi. Sitä voi muokata ruumiillistamaan kohteen tunnelmaa ja toimimaan tunteiden täyteisenä muistona planeetan lempikolkistasi.

Kuinka se toimii:

Mapify on Artiksin taidolla luoma erinomainen työkalu. Voit valita tietyn sijainnin tai paikan ja luoda siitä kustomoidun karttajulisteen. Voit noudattaa Artiksin nettiopasta ja valita ominaisuudet, joihin kuuluvat:
 kustomoitu julisteen koko, tarkka sijainti GPS-koordinaattien avulla (tai voit kirjoittaa kohteesi yksinkertaisesti hakukenttään), väriteema, tyylit, julisteen muoto (vaaka- tai pystysuora) ja julisteen tekstit.

Artiks on suunnitellut jo muutamia suosittuja vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin yksilöllisiin tyyleihin ja sisustuksiin. Suosittuihin design-tyyleihin kuuluu joukko moderneja teemavaihtoehtoja, jotka ovat nimeltään Marine, Metal, Classic, Celeste ja Rustic. 

Jos olet erityisen taiteellisella tuulella, voit kustomoida oman väriteemasi ja lisätä valitsemasi tekstit haluamallesi paikalle. Esikatselukuva teoksestasi on saatavana reaaliajassa sen tyyliä hioessasi.

Luo Oma Karttajuliste