Tilaa karttajuliste, täydellinen joululahjaksi, aloita jo nyt!
 

Mapify by Artiks

Mökki

 1. Vintage Flower Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 2. Greengrocery Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 3. Foggy Forest Lake Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 4. Misty Mountains Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 5. Sunrise Misty Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 6. Misty Mountain N02 Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 7. Traveler Mountain N02 Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 8. Banff Park Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 9. Beautiful Starry Night Juliste

  Alk. 4,95 €

  To 14,90 €

 10. Types of Birds Juliste

  Alk. 5,95 €

  To 15,90 €

Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen

Viimeistele mökin sisustus tyylikkäillä julisteilla

Jos mökin sisustusideat ovat sinulle tarpeen, suosittelisimme julisteita täydelliseksi tavaksi luoda kutsuva ja levollinen sisustus. Meiltä Artiksdesignissa löydät paljon kuvia, jotka piristävät mitä tahansa kesämökkiä tai loma-asuntoa ja rikastavat elämyksiäsi aina, kun olet siellä. Mökistä tulee helposti kaatopaikka vanhoille huonekaluille ja kaikelle muulle, mitä et enää halua pitää kotonasi. Se voi saada mökin tuntumaan levottomalta yhteen sopimattomien tavaroiden sekasotkulta. Niin ei tosin tarvitse olla. Tartu sotkuun ja siivoa mökki. Panosta maalaistyylin luomiseen. Äläkä unohda seiniä! Julisteilla sisustaminen ei ole kallista. Siksi sinulla on varaa kokeilla vähän erilaisia kuvia, kunnes saat sellaisen mökin, jossa viihdyt ja joka sopii tyyliisi täydellisesti.

Luo omanlaisesi mökin sisustus valitsemalla julisteita ja kehystämällä ne

Mökin sisustus julisteilla on helppoa. Meillä on kaikki, mitä tarvitset upean kodin luomiseen. Kun olet löytänyt suuresta valikoimastamme suosikkijulisteesi, valitset vain oikean muodon, lisäät haluamasi kehykset ja tilaat. Niin helppoa on saada kauniimmat seinät myös ollessasi maalla. Julisteiden ostaminen maksaa vähemmän kuin muut sisustuselementit, varsinkin jos vertaat alkuperäismaalauksiin ja muihin taideteoksiin. Julisteet sopivat erityisen hyvin mökkeihin, joita ei aina lämmitetä vuoden ympäri. Silloin sisätiloissa voi usein olla kosteaa talven aikana, ja kosteus voi ajan myötä tuhota kalliit ja hauraat teokset. Jos olet ripustanut seinille julisteita, kosteuden ja kylmyyden aiheuttamien vaurioiden ei tarvitse olla mikään katastrofi. Jos onnettomuus kaikesta huolimatta tapahtuu, julisteiden korvaaminen uusilla ei ole erityisen kallista verrattuna moniin muihin seinäkoristeisiin. Jos lisäksi käytät kehyksiämme, kuvat ovat hyvin suojattuina lasin takana eivätkä helposti vaurioidu.

Mökin sisustus kaikkiin tyyleihin ja makuihin sopivilla kuvilla

Meillä on julisteita, jotka piristävät mökkiäsi riippumatta tyylistä ja mausta. Jos sinulla on esimerkiksi maalaistyylinen mökki, miellyttävät maisemakuvat saattavat sopia hyvin. Jos sinulla sen sijaan on mökki tunturien lähellä, ehkä sinne sopivat paremmin dramaattisemmat kuvat henkeäsalpaavan korkeista vuorista ja jyrkänteistä. Ja jos taas pidät enemmän muunlaisista kuvista, meillä on tietysti niitäkin. Kauniita kuvia kasviksista, hauskoja tekstejä ja mieleenpainuvia lainauksia - valitse vapaasti omat suosikkisi.