ILMAINEN TOIMITUS YLI 29€ OSTOKSILLE

Ostoskori

Mökki

Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Beautiful Starry Night JulisteBeautiful Starry Night Juliste
 2. Sunrise Misty JulisteSunrise Misty Juliste
 3. Misty Mountain N02 JulisteMisty Mountain N02 Juliste
 4. Greengrocery JulisteGreengrocery Juliste
  Greengrocery Juliste
  Alk. 4,95 €
 5. Vintage Flower JulisteVintage Flower Juliste
 6. Traveler Mountain N02 JulisteTraveler Mountain N02 Juliste
 7. Misty Mountains JulisteMisty Mountains Juliste
 8. Foggy Forest Lake JulisteFoggy Forest Lake Juliste
 9. Banff Park JulisteBanff Park Juliste
  Banff Park Juliste
  Alk. 4,95 €
 10. Sea Is Calling JulisteSea Is Calling Juliste
 11. Sunflower Close Up JulisteSunflower Close Up Juliste
 12. Floral Watercolor JulisteFloral Watercolor Juliste
 13. Abandoned Boats JulisteAbandoned Boats Juliste
 14. Types of Birds JulisteTypes of Birds Juliste
 15. Stockholm Archipelago JulisteStockholm Archipelago Juliste
 16. Men's Hats JulisteMen's Hats Juliste
  Men's Hats Juliste
  Alk. 4,95 €
Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen

Viimeistele mökin sisustus tyylikkäillä julisteilla

Jos mökin sisustusideat ovat sinulle tarpeen, suosittelisimme julisteita täydelliseksi tavaksi luoda kutsuva ja levollinen sisustus. Meiltä Artiksdesignissa löydät paljon kuvia, jotka piristävät mitä tahansa kesämökkiä tai loma-asuntoa ja rikastavat elämyksiäsi aina, kun olet siellä. Mökistä tulee helposti kaatopaikka vanhoille huonekaluille ja kaikelle muulle, mitä et enää halua pitää kotonasi. Se voi saada mökin tuntumaan levottomalta yhteen sopimattomien tavaroiden sekasotkulta. Niin ei tosin tarvitse olla. Tartu sotkuun ja siivoa mökki. Panosta maalaistyylin luomiseen. Äläkä unohda seiniä! Julisteilla sisustaminen ei ole kallista. Siksi sinulla on varaa kokeilla vähän erilaisia kuvia, kunnes saat sellaisen mökin, jossa viihdyt ja joka sopii tyyliisi täydellisesti.

Luo omanlaisesi mökin sisustus valitsemalla julisteita ja kehystämällä ne

Mökin sisustus julisteilla on helppoa. Meillä on kaikki, mitä tarvitset upean kodin luomiseen. Kun olet löytänyt suuresta valikoimastamme suosikkijulisteesi, valitset vain oikean muodon, lisäät haluamasi kehykset ja tilaat. Niin helppoa on saada kauniimmat seinät myös ollessasi maalla. Julisteiden ostaminen maksaa vähemmän kuin muut sisustuselementit, varsinkin jos vertaat alkuperäismaalauksiin ja muihin taideteoksiin. Julisteet sopivat erityisen hyvin mökkeihin, joita ei aina lämmitetä vuoden ympäri. Silloin sisätiloissa voi usein olla kosteaa talven aikana, ja kosteus voi ajan myötä tuhota kalliit ja hauraat teokset. Jos olet ripustanut seinille julisteita, kosteuden ja kylmyyden aiheuttamien vaurioiden ei tarvitse olla mikään katastrofi. Jos onnettomuus kaikesta huolimatta tapahtuu, julisteiden korvaaminen uusilla ei ole erityisen kallista verrattuna moniin muihin seinäkoristeisiin. Jos lisäksi käytät kehyksiämme, kuvat ovat hyvin suojattuina lasin takana eivätkä helposti vaurioidu.

Mökin sisustus kaikkiin tyyleihin ja makuihin sopivilla kuvilla

Meillä on julisteita, jotka piristävät mökkiäsi riippumatta tyylistä ja mausta. Jos sinulla on esimerkiksi maalaistyylinen mökki, miellyttävät maisemakuvat saattavat sopia hyvin. Jos sinulla sen sijaan on mökki tunturien lähellä, ehkä sinne sopivat paremmin dramaattisemmat kuvat henkeäsalpaavan korkeista vuorista ja jyrkänteistä. Ja jos taas pidät enemmän muunlaisista kuvista, meillä on tietysti niitäkin. Kauniita kuvia kasviksista, hauskoja tekstejä ja mieleenpainuvia lainauksia - valitse vapaasti omat suosikkisi.