Tilaa karttajuliste, täydellinen joululahjaksi, aloita jo nyt!
 

Ocean Julisteet

 1. Ocean Pier Juliste

  Alk. 0,00 €

  To 9,95 €

 2. Ocean Waves N01 Juliste

  Alk. 0,00 €

  To 9,95 €

 3. Sea Circle Juliste

  Alk. 0,00 €

  To 9,95 €

 4. Mediterranean N01 Juliste

  Alk. 0,00 €

  To 9,95 €

Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen

Merijulisteet tuo luonnon osaksi kotiasi

Anna kodillesi luonnollinen ilmapiiri koristelemassa seinäsi merikuvilla. Luontokuvat ovat rauhoittavia, kauniita ja jännittäviä ja sopivat hyvin kaikkiin kodin huoneisiin. Ripusta taulu Linnunradasta saadaksesi ajatuksia herättävän, mutta silti rentouttavan ympäristön esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Merijulisteen avulla voit helposti ja nopeasti uneksia kauniista auringonlaskuista meren yllä. Jos taas lumi ja erämaa houkuttelevat sinua eniten, sekään ei ole ongelma. Meiltä löytyy myös sellaisia kuvia, samoin kuin kuvia villieläimistä ja ihanista kukista.

Luontokuva on siitä hyvä, että se sopii mihin tahansa huoneeseen ja parantaa sen ilmettä. Tämä tarkoittaa, että voit epäröimättä ostaa useampia julisteita kuin arvelet tarvitsevasi. Silloin voit joko vaihdella taulujesi kuvia tai sitten yksinkertaisesti ripustaa tauluja useampaan huoneeseen.

Luo ihana kylpylätunnelma kylpyhuoneeseen

Kutsu meri kylpyhuoneeseesi, niin saat nopeasti ihastuttavan ympäristön kotikylpyläiltaa varten. Osta luontokuva rauhallisesta ja kauniista merestä ja ripusta se seinälle, niin sinulla on täydellinen paikka kaikenlaisten kasvonaamioiden, kuorintojen ja hoitoaineiden käyttöön. Sytytä tuoksukynttilä ja tunne, kuinka rauha levittäytyy huoneeseen. Nauti omasta hetkestäsi ja haaveile itsesi lämpimän meren luo. Pidä huolta kehostasi ja käytä hyväksesi tilaisuus pohdiskella asioita kaikessa rauhassa.